Adventure Team Building och Comfort Zone Connection

För många människor, sätter på en sele och bara lutar ut för att titta över kanten av en abseiling klippa går ut ur komfortzonen. För andra kan det stiga ut genom att tala upp på jobbet, göra det telefonsamtalet du har lagt på eller säger att jag älskar dig etc.

Äventyrs teambuilding är den perfekta plattformen för att uppmuntra en individ att utmana sina självinställda gränser med stöd av medarbetare och förtroende för utrustningen, deras instruktör och allra viktigaste själva.

Teambuilding Stockholm www.teambuildingistockholm.se

Rädsla kommer att hålla oss i vår komfortzon, rädsla för misslyckande, rädsla för framgång, rädsla för vad folk kommer att tänka, rädsla för avslag och så vidare. Rädsla, om vi tillåter det, kommer att styra oss alla våra liv och så småningom krymper vårt liv runt oss. Så länge som det finns andetag i vår kropp måste vi fortsätta växa, vi står inför rädslan med tro – tro på vem vi är och vad vi sätter våra hjärtan på för att uppnå.

Som en facilitator av äventyrs teambuilding har jag haft ära att bevittna att många individer går till ett omvandlingsdjup som bara kommer från att utmana komfortzonen. När gränserna för vår komfortzon är sträckta kan de aldrig återfå den ursprungliga dimensionen, det som en gång uppfattades som en rädsla för platsen (utanför komfortzonen) är nu en del av vem vi är, gammal mark, om du vill. Vad som började för mig som att lära människor att ha kul har vuxit till en passion, vilket underlättar självförvandling genom äventyrsbaserad verksamhet. Genom att kombinera medvetenheten om komfortzonen med äventyrsdelar kan vi hjälpa deltagarna att leda till en fascinerande inre väg, en väg som står inför rädsla för tro och ger plats för ett levnadsvärt.

 

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *